Trio Strotski speelt in het Generator hostel

Datum: dinsdag 31 augustus 2021
Locatie: In het auditorium van Het Generator Hostel in het Oosterpark. De ingang van het hostel is in het Oosterpark rechts van de 'speelslinger', de speeltuin naast Hotel Arena.
Tijd: 20:00 - 21:00

1000 kleine balletjes

TRIO STROTSKI maakt kleinschalig muziektheater. STROTSKI is de samenwerking van drie ervaren theaterhonden; Henri Overduin, Guy Sonnen en Henk Zwart.

Ja, ze hebben Abraham gezien en ja, ze weten hoe je mosterd maakt, maar wáár Abraham z’n mosterd haalt interesseert ze niet zo, want er mag wel wat te gissen blijven.

Dat blijkt ook uit hun repertoire en voorstellingen: zogeheten zekerheden worden twijfels en omgekeerd.

Wat het trio bindt is, naast hun muzikaliteit, sonore stemgeluid en gevoel voor humor, een voorliefde voor het (literaire) werk van onder meer Joost van den Vondel, Fernando Pessoa, Guillaume Apollinaire, Kurt Schwitters en Daniil Charms.

Over laatstgenoemde dichter/schrijver gaat hun voorstelling 1000 kleine balletjes.

Over de voorstelling
Met 1000 kleine balletjes stort Trio Strotski u in een dik half uur durende, theatrale collage gestoeld op Charms’ excentrieke werken: bizarre verhaaltjes, nonsensicale poëzie en plotloze ‘voorvallen’. Daarenboven bent u getuige van de even wrede als absurde arrestatie van deze eigenzinnige schrijver, die zijn leven als kunstwerk beschouwde. De sinistere slapstick wordt ruimschoots gelardeerd met speciaal hiervoor getoonzette, supra-sonore (samen)zang.

U bent van harte uitgenodigd.

Kijk voor meer informatie op de website van Trio Strotski

 

Waar: Zie foto van de ingang.
Toegang: leden gratis, niet leden €5.00
Leuk als u na afloop nog even een borreltje blijft drinken.