Plantage-Weesperbuurtfeest 2019

Datum: zondag 7 juli 2019
Locatie: Wertheimpark, Amsterdam
Tijd: 14:00 - 18:00

feestwertheimpark@gmail.com
Het Plantage-Weesperbuurtfeest komt deze zomer weer naar het Wertheimpark! Op zondagmiddag 7 juli a.s. organiseren de Plantage-Weesperbuurtvereniging en de Vereniging Vrienden van de Plantage voor de 14e keer dit altijd gezellige en drukbezochte buurtfeest. Er wordt heel hard gewerkt aan het
podiumprogramma dat behalve gevarieerde en swingende muziekbijdragen ook tal van andere optredens zal kennen.

Voor de kinderen is er met het kindercircuit weer van alles te doen waarmee ze een heerlijke middag zullen beleven. En iedereen kan zich naar hartenlust onderdompelen in de diverse vormen van kunst, cultuur en bedrijvigheid die door kunstenaars en organisaties uit de buurt worden gepresenteerd. Uiteraard zijn er lekkere hapjes en drankjes, ook weer van leveranciers uit de buurt.
Zet 7 juli vast in uw agenda. Meer details volgen zo snel mogelijk! Houdt dus onze website en facebook in de gaten. Ook zullen er nog posters, flyers en e-mails worden verspreid met meer informatie.
Het feest is ook dit jaar mogelijk gemaakt door subsidie van de Werkgroep Kunst en Cultuur Centrum Oost en een flink aantal sponsorbedragen van bedrijven uit de buurt. Wilt u als sponsor of vrijwilliger een bijdrage leveren aan het feest? Neem dan contact op met de organisatie via feestwertheimpark@gmail.com. U kunt zich op dit adres ook aanmelden voor het huren van uw eigen informatie- of kunstkraam!