Kobra ensemble, 23 augustus, muziek in de buitenlucht!

Datum: zondag 23 augustus 2020
Locatie: Buitenplaats FreedomLab, Plantage Middenlaan 62, 1018 DH Amsterdam. Na afloop van het ongeveer half uur durende concert is er een borrel.
Tijd: 16:00 - 17:30

Kobra is een klassiek geschoold ensemble, maar ze verkennen verder alle muzikale richtingen die ze leuk vinden en schuwen daarbij het theatrale niet.

Het liefst zingen zij op zo verschillend mogelijke podia, evenementen en festivals. Constant op zoek naar nieuw publiek om te verrassen. Vandaar dat zij eerder samenwerkten met klassieke grootheden in het Concertgebouw, maar ook met een metalband op het Roadburn Festival

Het Kobra Ensemble bestaat uit Ingrid Doude van Troostwijk, Karlijn Hamer, Lonneke Kegels, Lea Klarenbeek, Sterre Konijn, Nina Rompa en Saskia Voorbach. Naast klassiek zingen zij volksmuziek, popmuziek en jazz, maar draaien zij hun hand ook niet om voor een smartlap of een huwelijks ABC-tje.

 

Het Kobra Ensemble bestaat uit 7 jonge dames, die vanaf hun jeugd hun passie voor zingen met elkaar delen, en het prachtige resultaat ten gehore brengen. Ze musiceren samen op internationaal hoog niveau. Hun stemmen combineren perfect met elkaar tot een expressief organische klank. De zuiverheid en de expressiviteit zijn kenmerkend voor het Kobra Ensemble, even als hun virtuositeit, als direct resultaat van hun harde werk met elkaar, met veel plezier en met zeer bijzondere chemie.”                  – Gilad Nezer, zanger Nederlands Kamerkoor