Jamaica Farewell

Datum: woensdag 26 september 2012
Locatie: Palmenkas Hortus
Tijd: 20.00 uur, toegang vanaf 19.30 uur

Op initiatief van Ko van Geemert van onze vereniging zal op 26 september een unieke theatervoorstelling te zien zijn in de Palmenkas van de Hortus Botanicus.

Al vele jaren leek het hem een geweldig idee een theatervoorstelling te organiseren in deze prachtige kas en het 100-jarig bestaan was natuurlijk een goede gelegenheid daarvoor. Hij vroeg de jonge auteur Marjolein van Heemstra (nog niet zo lang geleden te gast bij een literaire middag in Eik en Linde) om een stuk te schrijven. Zij betrok de klassiek geschoolde zangeres Jet van Helbergen bij het project.
Het mondde uit in de voorstelling Jamaica Farewell, een muziektheaterstuk over ontheemding en onthechting, eenzaamheid en rusteloosheid, een soms melancholische dan weer lichtvoetige voorstelling, samengesteld uit bestaande en nieuwe muziek en teksten.
Op 26 september zal er een speciale uitvoering plaatsvinden, uitsluitend voor onze leden, die op deze avond tegen een sterk gereduceerde prijs de voorstelling kunnen bijwonen. Normaal betaalt u meer dan twee keer zoveel! Onze leden krijgen dus meer dan 50% korting!
Na afloop kunt u in de Oranjerie een glaasje drinken, de spelers ontmoeten en is er gelegenheid vragen te stellen.

€ 10 uitsluitend voor leden
Reserveringen door uiterlijk 18 september € 10 over te maken naar bankrekening 4431490 t.n.v. Vereniging Vrienden van de Plantage, Amsterdam onder vermelding van Jamaica Farewell.

Mis deze gedenkwaardige voorstelling niet! Het aantal plaatsen is beperkt.

Klik voor een filmpje over de voorstelling op: Jamaica Farewell

Klik voor een toelichting door Jet van Helbergen op: Jet van Helbergen

Wilt u Jet van Helbergen al beluisteren? Klik op: http://soundcloud.com/jetvanhelbergen. Maar kom vooral naar de Hortus. In het echt klinkt het altijd het mooist.

Zie ook de website van Jet van Helbergen voor meer achtergrondinformatie.