Jaarvergadering met borrel en muzikale toegift

Datum: dinsdag 16 november 2021
Locatie: De Blauwe Sterrenzaal van Artis
Tijd: 20:00 - 2200

Graag nodigen we u uit voor onze jaarvergadering, de eerste sinds de pandemie. Daarom maken we er dit keer een feestje van!

Dit jaar mogen wij te gast zijn in de Blauwe Sterrenzaal van Artis, een plek waar het ARTIS-bestuur koning Willem III ontving. Deze ligt op de bovenverdieping van het Noord Paviljoen van de Ledenlokalen, tussen de hoofdentree van ARTIS en Micropia.

De avond zal niet alleen de bespreking van de jaarstukken inhouden. Nienke van Hassel, teamleider van de vrijwilligers en docenten van Artis zal een korte uitleg  geven over wat het vele vrijwilligerswerk bij Artis inhoudt.

Na de officiële vergadering drinken we graag met u een glas onder het genot van de muziek van het jazzkwartet ‘Uncharted Land’, een kwartet van jonge veelbelovende musici waarvoor we in de toekomst graag wat meer tijd vrijmaken.

luister

Tenorsax/zang: Terra Lasès
Piano: Daniel Hooglandt
Contrabas: Yuri Heiligers
Drums: Leon Yegenoglu

Alle stukken zijn in te zien op deze website onder het kopje de Vrienden/ documenten en zullen in kopie op de vergadering aanwezig zijn.

Wij attenderen u erop dat wij, op verzoek van de overheid, uw QR code controleren. Een negatief testbewijs accepteren we natuurlijk ook.