Jaarvergadering

Datum: donderdag 14 juni 2018
Locatie: Hyatt Regency, Sarphatistraat 102 Let op: niet de ingang van het hotel, maar de deur in het klassieke pand ernaast. Leden en introducés zijn van harte welkom.
Tijd: 20:00 - 23:00

We zijn dit jaar met onze jaarvergadering te gast op een voor de Vereniging nieuwe locatie: het in april 2017 geopende Hyatt Regency op de Sarphatistraat.

Ten opzichte van de jaarvergadering in september vorig jaar zijn er twee belangrijke wijzigingen: deze keer voldoen we wél aan de statuten, die voorschrijven dat de jaarvergadering uiterlijk zes maanden na afloop van het jaar gehouden moet worden. Daarnaast zijn er deze keer geen trappen te beklimmen; deze bijzondere zaal bevindt zich op de begane grond.
Tijdens de vergadering legt het bestuur aan de leden verantwoording af over wat het in 2017 zoal ondernomen heeft.
Secretaris Willem Campschreur doet verslag over het brede palet aan activiteiten in 2017; er zullen enkele gedrukte exemplaren aanwezig zijn. Daarnaast zal het verslag integraal op onze website geplaatst worden.
Penningmeester Joop Hox presenteert de financiële resultaten over 2017; de kascommissie spreekt daar vervolgens zijn oordeel over uit waarna Joop de begroting 2019 toelicht. De vergadering kan vervolgens (al dan niet) instemmen met de financiële stukken.

We nemen ook afscheid van twee prominente bestuursleden: Ester Wouthuysen en Ineke Vlug treden, na jarenlange betrokkenheid bij het bestuurswerk, jammer genoeg af.

We zouden onze reputatie te grabbel gooien als er niet ook plaats ingeruimd zou worden voor een culturele activiteit. Er zal een groep jonge theatermakers, waaronder buurtgenote en lid Roos Bekkenkamp, een deel van hun voorstelling ‘Breekbaar’ spelen.

We zijn te gast bij hotel Hyatt Regency, een niet geheel onomstreden faciliteit die verrees daar waar heel lang een gestutte oude gevel het straatbeeld domineerde. We zijn nog in gesprek met hen over een inleiding plus rondleiding.