Buurtfeest Wertheimpark

Datum: zondag 29 juni 2014
Locatie: Wertheimpark, 14.00 uur
Tijd: 14:00

Het buurtfeest in het Wertheimpark vindt dit jaar plaats op 29 juni. U kunt er kennis maken met (niet-commerciƫle) instellingen uit de buurt en met uw buurtgenoten.

Het muziekaanbod is ook dit jaar weer zeer gevarieerd, met muzikale bijdragen van ondermeer twee jeugdige bands uit de buurt de C-Turtles en Stevie & the Storytellers. Uitsmijter is de viermansformatie Del Norte met muziek uit diverse wereldstreken, die ook vorig jaar veel succes oogstte. Dolly Bellefleur zal de middag weer op haar eigen onnavolgbare wijze presenteren.
Net als vorig jaar is buurtgenote Zina Kisch aanwezig met haar Peepbox Stories, waarin ze verhalen verzamelt over uw/jouw eerste zoen en kunnen kinderen zich bij het kraampje van Anne Jantzen van kinderopvang De Kleine Plantage laten schminken en spelletjes doen.
Wilt u een kraam huren om uw instelling/organisatie meer bekendheid te geven, of biedt u zich aan als vrijwilliger bij het opbouwen/afbreken van het podium en de tenten, meldt u zich dan aan bij p.van.galen@ijsterk. De organisatie van het feest is in handen van de Vereniging Vrienden van de Plantage en de Plantage-Weesperbuurtvereniging met steun van de Stichting Wijkgericht Werken.

Klik voor voorproefjes van enkele optredende artiesten op de volgende filmpjes:

Dolly Bellefleur

Del Norte