Buurtfeest Wertheimpark

Datum: zondag 30 juni 2013
Locatie: Wertheimpark
Tijd: 14:00

Zondagmiddag 30 juni vieren we in het Wertheimpark weer ons jaarlijkse Plantage-Weesperbuurtfeest. De presentatie is dit jaar in handen van de Nachtzusters, Kaat en Anna Schalkens. We zijn ook trots op de muzikale invulling van deze middag.

Klik voor de aankondiging door de Nachtzusters van het buurtfeest op het volgende filmpje:

Bij de feestelijke kramen in het park kunt u kennismaken met organisaties en instellingen uit de buurt, en natuurlijk met uw buurtgenoten! Café Eik en Linde zorgt voor de drank en Coffee to Walk voor de hapjes. Het feest wordt belangeloos georganiseerd door de Plantage-Weesperbuurtvereniging en de Vereniging Vrienden van de Plantage met steun van het Huis van de Buurt Oostelijke Binnenstad.

We zoeken nog enkele sterke vrijwilligers die op 30 juni willen helpen bij het opbouwen en afbreken van de tenten. Vele handen maken licht werk, en het is altijd heel gezellig. Hopelijk tot ziens op zondag 30 juni!
Contact met Pim van Galen van het Huis van de Buurt Oostelijke Binnenstad (020-622 38 08, e-mail: pim@wcob.nl).

PROGRAMMA (tijden bij benadering)
14:00-14:30: kinderkamerorkest Kabam onder leiding van dirigent Shon Kranen met nieuw repertoire en met veel muzikale talentjes uit onze buurt!
14:45-15:15: Vasile and friends. De Roemeense cymbalomspeler en accordeonist Vasile Nedea treedt speciaal deze middag op met friends: Rolinha Kross (zang), Jelle van Tongeren (viool), Harold Berghuis (gitaar), Jet Stevens (contrabas) en Evgheny Suvorkin (bayan/accordeon).
15:30-16:00: Singer/songwriter Chagall heeft haar roots in onze mooie Plantagebuurt. Met haar hartverscheurende lyrics en heel eigen sound bekroonde Rob Stenders van 3FM haar al met het predikaat ‘Serious Talent’.
16:30-17:00: Viermansformatie Del Norte, bestaande uit Wim Verhoog (gitaar & zang), Kees Wulffraat (bas & zang), Ty Beckers (drums en zang) en Mattie Poels (piano, accordeon & charango). Aanstekelijke muziek uit diverse wereldstreken met daarin één constante: pasión. Puur muziekplezier om op te dansen of weg te zweven!
17:30-18:00: De achtkoppige band Zorita met zijn oorstrelende Boheemse klanken vormt het slotstuk van deze mooie middag. Zorita mengt Pop, Zuid-Amerikaanse-, Mediterrane- en Folk-invloeden zorgvuldig door elkaar. Ze waren er vorig jaar ook, en dat smaakte naar meer!

Klik voor voorproefjes van de optredende artiesten op de volgende filmpjes:

Kabam

Vasile and friends

Chagall

Del Norte

Zorita

https://youtu.be/BSXv7CU0iD0