Buurtfeest Wertheimpark

Datum: zondag 10 juli 2011
Locatie: Wertheimpark
Tijd: 14:00

De datum van ons jaarlijkse Plantage-Weesperbuurtfeest komt steeds dichterbij. Natuurlijk staat het al in uw agenda, maar we willen het toch nog maar een keer gezegd hebben: Zondagmiddag 10 juli. 

U kunt dan van 14:00 tot 18:00 uur in ons lommerrijke Wertheimpark genieten van optredens van veelal bekende muzikale buurtgenoten. Zie voor het programma onderstaande flyer.

Bij de feestelijke kramen in het park kunt u kennismaken met organisaties en instellingen uit de buurt, en natuurlijk met uw buurtgenoten! Drank wordt verzorgd door Café Eik en Linde, en Bakkerij Plantage zorgt voor de inwendige mens.

Ons buurtfeest wordt ook dit jaar weer geheel belangeloos georganiseerd door de Plantage Weesperbuurtvereniging, de Vereniging Vrienden van de Plantage en het Huis van de Buurt Oostelijke Binnenstad. Overigens zoeken we nog wat sterke vrijwilligers die op de dag van het feest willen helpen bij het opbouwen en afbreken van de tenten. Vele handen maken licht werk, en het is altijd heel gezellig.

Ook willen we bij dezen vragen welke buurtbewoners, die op de begane grond wonen, bereid zijn om een poster voor hun raam te hangen.Hiervoor en voor overige vragen kunt u contact opnemen met Pim van Galen van het Huis van de Buurt Oostelijke Binnenstad (020 622 38 08, e-mail:pim@wcob.nl)

Klik voor de volledige flyer op: flyer

Klik voor voorproefjes van de optredende artiesten op de volgende filmpjes.

Leticia Bal

 

Kabam

PLeaSe!

Rajae

Celine Cairo

Fanfare van de Eerste Liefdesnacht

Dolly Bellefleur