Het Grote Plantage Buurtfeest!

Datum: zondag 16 juli 2023
Locatie: Wertheimpark
Tijd: 14:00 - 18:00

Als alles met de gemeente goed gaat verlopen organiseren we dit jaar op 16 juli weer een buurtfeest in het Wertheimpark.

Onze Plantagebuurt is een bonte buurt, boordevol mensen uit verschillende wind streken, van verschillend pluimage en leeftijd. Schoolkinderen huppelen tussen slenterende studenten door, pubers met muziekinstrumenten parkeren hun fiets naast de ouderensoos, de heel kleine kindjes en de bejaarde buurtbewoners komen elkaar op de stoep tegen. Zeker nu de lente is aangebroken, speelt ieders leven zich weer meer buitenshuis af en beleven we de buurt zoals ie op z’n mooist is: groen en kleurrijk. Hoe fijn is het dat we deze heerlijke buurt en z’n bewoners weer in het zonnetje kunnen zetten op het feest dat, voor het eerst sinds corona de wereld platlegde, weer gevierd kan worden: Het Grote Plantage Buurtfeest!
Op zondag 16 juli a.s. (de laatste zondag voor de zomervakantie) kun je je buurtgenoten weer ontmoeten onder het genot van optredens, eten en drinken in het Wertheimpark. Ook ondernemers en winkeliers kunnen zich hier presenteren. De gloednieuwe feest-commissie is al een tijdje hard bezig om er een onvergetelijke middag van te maken. De presentatie van het podiumgedeelte zal in handen zijn van buurtgenote Sanne Wallis de Vries. Zet het in je al dan niet digitale agenda: zondagmiddag 16 juli: Het Grote Plantage Buurtfeest in het Wertheimpark!

PS: Wilt u sponsor zijn of een kraam huren, geef u op via
buurtfeest2023@gmail.com

U kunt op dat mailadres ook informatie aanvragen.