Amstel Swing Kwartet en jaarvergadering

Datum: donderdag 22 mei 2014
Locatie: Café 16cc, Kadijksplein 16
Tijd: 20:00

Op deze donderdagavond houden we onze jaarvergadering en treedt voor u op het Amstel Swing Kwartet.

Amstel Swing Kwartet: Hansje Armbrust (gitaar en zang), Iwan Sewandono (basklarinet), Hans Rombouts (contrabas) en Peter Ivan (trompet).

Zoals de afgelopen jaren hebben we ook nu weer een interessante plek in de buurt van de Plantage gevonden om onze jaarvergadering te houden.
Dit keer zijn we te gast in het Café 16cc op het Kadijksplein. Het Café 16cc biedt de ruimte om een borrel te drinken aan de bar, aan de grote leestafel of onderuitgezakt op de bank. De muren worden gesierd door telkens wisselende exposities en elke week leent het podium zich onder meer voor diverse muziekoptredens en boeklezingen. In het souterrain bevindt zich een comfortabele mini-bioscoop met 20 stoelen, waar zowel klassieke als nieuwe arthouse films worden vertoond. In deze filmzaal vindt het officiële gedeelte van de jaarvergadering plaats, dat ongeveer een half uur in beslag zal nemen.
Daarna speelt in het cafégedeelte het Amstel Swing Kwartet (met ons gewaardeerde lid Iwan Sewandono) mild swingende jazz, Franse Django-Swing en hits uit de jaren ‘60. Wij hopen u de 22e mei te mogen begroeten!

www.16cc.nl

Klik voor de stukken die bij de jaarvergadering aan de orde komen op:
jaarverslag 2013
jaarrekening 2013
balans per 31.12.2013
toelichting op jaarrekening en balans
verslag kascommissie
begroting 2015