Soop agenda november

Datum: donderdag 1 november 2018


SOOP
  EXPOSITIES
Tot en met woensdag 5 december exposeert buurtgenoot VERA AMENDE in de SOOP. De titel van haar tentoonstelling luidt: “ONTMOETING TUSSEN NATUUR EN CULTUUR”. De SOOP is op werkdagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Op donderdag 6 december om 16.30 uur: VERNISSAGE! Feestelijke opening van de expositie van fotograaf en buurtgenoot ANNELIES RIGTER.

SOOP-SALON
Donderdag 8 november om 16.30 uur
Op het programma staat deze keer een prachtig klassiek piano recital . Caesar Uwono speelt voor ons de volgende stukken: Mozart – sonate K.282,  Chopin – 2 nocturnes op.48, Liszt – Trancendental Etude nr 12 “Chasse Neige”, Brahms – Rhapsodie op.79 nr 2 en als de tijd het toelaat nog Scriabin – Etudes op.8, een selectie.

We hopen dat velen van jullie van al dit moois komen genieten!
In samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam.

SOOP- CINEMA
Op zondag 25 november, deur open om 13.30 uur: FILM! Vier Britse gepensioneerden vertrekken naar India om daar in een luxe hotel de oude dag door te brengen. Dat pakt anders uit!

Algemene info: De films beginnen om 14.00 uur. Kaartjes ad 3,50 euro en meer informatie zijn te verkrijgen bij de bar van de SOOP (Nieuwe Kerkstraat 124).

SOOP  UUR
Op donderdag 29 november om 16.30 uur: LEZING! Hans van Dalfsen, hoofdredacteur van de Z-krant vertelt over de geschiedenis van dit veel besproken  medium.

De lezingen worden georganiseerd in samenwerking met de Vrienden van de Plantage.

SOOP – BUURTBORREL
Op donderdag 29 november vanaf 17.30 uur: ONTMOETING! In samenwerking met de Plantage-Weesperbuurtvereniging en de Vrienden van de Plantage.