Soop agenda februari

Datum: woensdag 15 januari 2020

EXPOSITIES

. Tot en met woensdag 5 februari is de expositie “TOSCANE IN DE PLANTAGE” van CAROLINE GEVERS nog te bewonderen in de gelaghkamer en de garderobe

. Donderdag 6 februari om 16.30 uur: VERNISSAGE. De expositie “REISVERHALEN UIT GRIEKENLAND” van RIA SCHIMMELPENNINCK wordt feestelijk geopend. Muzikale begeleiding door het Trio Blue Band. De tentoonstelling duurt tot en met woensdag 01 april.

SOOP-SALON

. Donderdag 13 februari om 16.30 uur: Pianiste Joke Muller speelt een afwisselend programma. Vast staat op dit ogenblik dat werken van Clara Schumann en Felix Mendelssohn ten gehore zullen worden gebracht. Kom bijtijds, want vol = vol.

SOOP-CINEMA

. Zondag 23 februari: om 14.00 uur (zaal open vanaf 13.30 uur): VILLAGE VISAGE, een met veel Oscars bekroonde documentaire uit 2017. Van fotografe/regisseuse AGNES VARDA en fotograaf/graffitikunstenaar JR. Kaartjes (€ 4,00) zijn vooraf te koop bij de bar van de SOOP op werkdagen tussen 11.00 en 17.00 uur.

SOOP-UUR (in samenwerking met de Vrienden van de Plantage)

. Donderdag 27 februari om 16.30 uur: “Hoe is het om gelovig te zijn”? Schrijver en SOOP-vrijwilliger Yvonne Kroonenberg vertelt over haar ervaringen hieromtrent in de Amerikaanse Biblebelt.

BUURT-ONTMOETING (in samenwerking met de Plantage-Weesperbuurtvereniging en de Vrienden van de Plantage) op donderdag 27 februari vanaf 17.30 uur.