Agenda Soop November 2016

Datum: maandag 31 oktober 2016
Locatie: SOOP

kunst en cultuur in de SOOP

Tentoonstelling
Zicht op zijde
tot 1 december
Kunstenares Cissy Kortman is altijd geïnspireerd door de natuur en brengt een ode aan haar favoriete landschappen op textiel.
Concert
Soop-salon
donderdag 10 november 16:30 uur
De Japanse pianiste Mao Omori vervolgt haar muziekopleiding in Japan aan het Conservatorium van Amsterdam waar zij afgelopen zomer haar mastergraad haalde. Zij zal optreden met een gevarieerd programma dat nog niet helemaal vaststaat en dus een verrassing blijft. In samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam.

Lezing 
Soop-uur
donderdag 24 november 16:30 uur
Gerald Brugman, communicatiemedewerker bij ARCAM (Architectuur Centrum Amsterdam), vertelt over het centrum dat 30 jaar bestaat. Gerald blikt terug en vertelt over de toekomstplannen, waaronder de ontwikkeling van een bijzondere interactieve stadsmaquette! In samenwerking met de Vrienden van de Plantage

Maandelijkse buurtborrel 

donderdag 24 november 17:30 uur
Zoals altijd een gezellige buurtborrel op de laatste donderdag van de maand. De borrel wordt georganiseerd in samenwerking met de Plantage Weesperbuurtvereniging en de Vrienden van de Plantage.

Documentaire 
Soop-cinema
zondag 27 november 14:00 uur
Op de laatste zondagmiddag van de maand een film. Deze keer is dat een documentaire over het groene gebied rond de Amstel. Speciaal interessant voor ons Amsterdammers! Kaartjes à € 3,50 zijn uitsluitend vooraf te koop aan de bar van de SOOP.